Home
Doelstelling
Missies 2003
Missies 2004
Missies 2005
Missies 2006
April 2007
1e Lustrum 2008
NCDO project 2009-2011
Bim-Bam
Promotie
Vrienden

Nieuws
Updates
Foto's
Foto's 2

Dean Gorré:
"Ik steun Stimesur"Brief van Dean Gorré

Wervingsbrief


Wervingsbrief
Dean Gorré

Vrienden,

Als topsporter is goede medische zorg vanzelfsprekend. Gedurende mijn carrière heb ik meerdere malen het voorrecht genoten van adequate medische behandeling en begeleiding. In Nederland is dit voor iedereen bereikbaar.

Het wordt anders als de staatskas van het land waarin je leeft steeds grotere tekorten vertoond. Zelfs in Nederland wordt er direct bezuinigd op de medische zorg echter zonder levensbedreigende consequenties. In een land als Suriname mist dit zijn weerslag niet. De kosten voor specialistische medische zorg zijn voor het normale volk niet meer op te brengen. Verschillende medische disciplines zijn niet of nauwelijks meer beschikbaar. Aandoeningen die met adequate zorg te verhelpen zijn, vormen levensbedreigende situaties. Kortom externe hulp is van levensbelang.

STIMESUR, wat staat voor "Stichting Medische ondersteuning gezondheidszorg Suriname", zet zich in voor het volk van Suriname. Middels het uitzenden van Nederlandse specialisten ondersteund Stimesur het Diaconessenhuis in Suriname. Het Diaconessenhuis is tevens de thuisbasis van Stimesur. Het hoofddoel is directe patiëntenzorg. De artsen zetten zich kosteloos in en maken behandeling van diverse kwalen weer bereikbaar voor het gewone volk. Door het succes van de samenwerking is het aantal missies vanuit Nederland voor dit jaar opgevoerd. Naast patiëntenzorg heeft Stimesur ten doel te voorzien in opleiding van medisch personeel in Suriname zodat het niveau van het personeel op peil blijft. Verder versturen wij vanuit Nederland medische hulpgoederen die zonder vergoeding beschikbaar worden gesteld aan hulpbehoevenden en zijn wij een adviserend orgaan voor verschillende gezondheidszorg instanties in Suriname.

Om de doelstellingen ook dit jaar te realiseren kunnen wij uw steun goed gebruiken.

Stimesur beschikt niet over dure kantoren en ander onnodige overhead kosten. Wij verzekeren u dat uw bijdrage geheel ten goede komt aan het hulpbehoevende volk van Suriname. Steun ons daarom en maak uw gift over op ons rekeningnummer 44.78.194.88.

Ik steun Stimesur.


Dean Gorré
Ambassadeur StimesurSponsors:

Vrije Zendingshulp

Waterlandziekenhuis

Exclusive Search & Interim Management

Flying on trusted Wings

Creating and Caring... for Life

Sanofi

We improve healthcare

Gorré Industrial Developments

Easy Food Comany

WTS Benelux

Uw logo hier?Valid XHTML 1.0 Transitional